+31 (0)73 614 5937 info@transequity.nl

Onze deelnemingen

Keijsers Interiors

Keijsers Interiors is een interieurbouwer gevestigd in Venray en heeft een eigen productielocatie in Polen. De onderneming levert hoge kwaliteit en maatwerk meubilair voor winkels en bedrijfsmatige gebouwen. De gebieden waar de onderneming zich met name op richt zijn: Kantoren, Musea, Winkels en Zorg. TransEquity Network heeft sinds juli 2017 een belang in Keijsers Interiors.

www.keijsersinteriors.com

Unipak

Unipak, opgericht in 1960 en gevestigd te Steenbergen, is een producent van kunststofverpakkingen voor de voedingsmiddelenindustrie. Unipak verkoopt aan klanten zoals banketbakkerijen, vers fruit-, groente- en salade-producenten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. TransEquity Network heeft sinds mei 2016 een belang in Unipak.

www.unipak.nl

Bredemeijer

Bredemeijer Group is een aanbieder van hoge kwaliteit en onderscheidende non food consumentenproducten in de Noord-West Europese Markt. Het bedrijf kent een lange historie en bestaat uit de merken: Bredemeijer (sinds 1914) met producten voor koffie en thee; Zilverstad (sinds 1875) met zilver en RVS producten voor home decoration, kinderen en B2B en Leopold Vienna ( sinds 1985) met producten voor thee/koffie, bar/wijn en outdoor. TransEquity Network heeft sinds augustus 2012 een belang in Bredemeijer Group.

www.bredemeijergroup.com

DH Industries

DH Industries (DHI) ontwerpt, assembleert en levert installaties voor het ‘on site’ genereren van extreem lage temperaturen (-100 tot -260 graden Celsius) met behulp van vloeibare gassen. Deze cryogene installaties worden gebruikt door bedrijven en organisaties in diverse sectoren waaronder (medische) onderzoekscentra, biostorage (KI centra, bloedbanken) en de energiesector (LNG, Biogas, HTS). De machines van DH worden in Nederland geproduceerd en verkocht over de hele wereld. TransEquity Network heeft een belang in DH Industries sinds november 2012.

www.d-h-industries.com

Omni Channel Group

Omni Channel Group richt zich op de verkoop van consumentenproducten via TV, internet en retail in de Benelux en Skandinavië. Zij doet dit onder meer met Tommy Teleshopping, JML en TeleToys. TEN Management BV heeft sinds 2008 een belang in de Omni Channel Group.

www.tommyteleshopping.com