+31 (0)73 614 5937 info@transequity.nl

Rondetafelsessies
Beleggen in onzekere tijden

10 of 18 april, Kasteel Maurick Vught

U heeft vermogen en zoekt altijd naar een goede mix voor beter rendement. Dat spreekt voor zich. U realiseert zich ook dat het rendement op sparen en deposito’s al geruime tijd uiterst gering is en dat aandelenkoersen altijd schommelen.

Daarom de vraag: welke beleggingsstrategie kiest u?

In de rondetafelsessie ‘Beleggen in onzekere tijden’ bespreken we in hoeverre banken en brokers nog in staat zijn om onafhankelijk advies te geven. Welke alternatieven heeft u? Hoe werkt het met een Permanent Portfolio? Wat zijn de kansen van private equity? Tijdens een informele setting leert u meer, wisselt u ervaringen uit en krijgt praktische tools aangereikt die u direct helpen om betere beslissingen te maken. Zo houdt u uitzicht op hogere rendementen en heeft u meer grip op uw eigen beleggingsportefeuille.

AANMELDEN

SPREKERS

Frans Peeters

Frans Peeters

Heeft als vermogensbeheerder gewerkt voor verschillende financiële instellingen in Nederland, België, Frankrijk, Zwitserland en Monaco. Bij ABP was hij verantwoordelijk voor de gehele Nederlandse aandelenportefeuille. Voor Van Lanschot was hij Directeur Vermogensbeheer in België en bij UBS was hij verantwoordelijk voor het beleggen van de vermogens van Family Offices en UHNW-cliënten.

Jurgen van Olphen

Jurgen van Olphen

Heeft een achtergrond als ondernemer en directeur van diverse bedrijven. In 2002 nam Jurgen het initiatief TransEquity Network op te richten. Hij is als managing partner verantwoordelijk voor de acquisitie en verkoop van deelnemingen, aansturing van verander-processen en is klankbord voor de directies van deelnemingen.