+31 (0)73 614 5937 info@transequity.nl

Publicaties

BotanicalGroup

TransEquity Network heeft een belang genomen in BotanicalGroup.

Private equity, de ervaringen van ondernemer Peter Wayper van Way Group

TransEquity Network heeft in 2017 60% van de aandelen overgekocht van de Way Group, de holding van drie bedrijven. Eigenaar Peter Wayper heeft gekozen voor TransEquity Network omdat ze goed op de hoogte waren van de laatste ontwikkelingen in de markt, marketingtechnisch, financieel en management-technisch.

“Het is een partij met veel kennis in huis en ze hadden gelijk allerlei ideeën voor de toekomst en ze keken ook goed naar het personeel, hoe kunnen we die behouden en laten groeien. Het is een goede gesprekspartner en ik zie ze elke week bij ons op kantoor.”

“De voordelen van een private equity partij zijn de hands-on ondersteuning, veel kennis van buitenaf en het feit dat ze een zeer groot netwerk hebben. Ook zorgen ze dat het kapitaal wat je zelf investeert dat het versnelt rendeert. Het zijn prettige mensen om mee te werken en ze denken echt mee met het beleid.”

Meer weten? Bekijk het artikel ‘TransEquity Network participeert in Way Group’ van 2017.

The virtual family office and private equity

Wat is Private Equity, welke rol speelt het in Europa en waar moet een Family Office op letten bij het investeren in Private Equity?

Wat is een Virtual Family Office and hoe verhoudt het zich tot de traditionele Family Office?

Al deze zaken komen aan bod in The virtual family office and private equity, een artikel geschreven door Frans Peeters & Jurgen van Olphen in de lente-editie van het Family Office Magazine. Het gehele magazine is te vinden via deze link.