+31 (0)73 614 5937 info@transequity.nl

Track Record

Sectorervaring

Het team van TransEquity Network is betrokken (geweest) bij een groot aantal bedrijven en heeft ervaring in onder meer de volgende sectoren:

Automotive

Bouwtoelevering

Voedingsmiddelen

Maakindustrie

Grafische industrie

High Tech industrie

Medische apparatuur en artikelen

Mode & textiel

Consumentenproducten

Bloemen en planten

Meubelsector & woninginrichting

Retail & thuiswinkelen

Dienstverlening

Horeca & Toerisme

ICT

Deelnemingen

Onderstaand treft u een overzicht van actuele deelnemingen van TransEquity Network:

VanRiel

VanRiel houdt zich bezig met het (online) distribueren en produceren van paardensportartikelen met een focus op de Benelux en de DACH-regio. TransEquity Network heeft sinds juni 2021 een belang in VanRiel.

www.equineindustry.eu
www.trust-equestrian.com 
www.teunvanriel.com

BotanicalGroup

BotanicalGroup is een online verkoper van mediterrane en groenblijvende bomen in West-Europa en is marktleider in hun niche in Nederland, België en de DACH landen (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland). TransEquity Network heeft sinds april 2021 een belang in BotanicalGroup.

www.botanicalgroup.eu

VB Klimaattechniek

VB Klimaattechniek is al 25 jaar een toonaangevende leverancier in de B2B markt voor complete luchtbehandeling installaties, warmtepompen en airconditioning. VB Klimaattechniek onderscheidt zich door een hoge toegevoegde waarde voortkomend uit technische productkennis, service en aftersales. TransEquity Network heeft sinds november 2020 een belang in VB Klimaattechniek.

www.vb-klimaattechniek.nl

De Eekhoorn Dutch Furniture

De Eekhoorn Dutch Furniture produceert (bouwpakket)meubelen en levert een grote collectie interieurartikelen onder de merken WOOOD, BePureHome en vtwonen. De producten worden seriematig en met zorg geproduceerd en zijn makkelijk zelf thuis te monteren. De Eekhoorn is actief in 25 landen via meer dan 1500 verkooppunten. TransEquity Network heeft sinds januari 2020 een belang in De Eekhoorn.

www.deeekhoorn.com

Strict

Strict is een in de markt gerenommeerd ICT consultancy bedrijf. Ze geven onafhankelijk advies over, en begeleidt implementaties van, digitale innovaties. Strict is actief op gebieden als Cyber Security, Cloud Infrastructures, Critical Communications en Enterprise Agility. Daarnaast hebben ze een eigen opleidingsinstituut, de Strict Academy. In een tweejarig trainingsprogramma worden Young Professionals opgeleid en gecoached en voeren zij bij opdrachtgevers en klanten opdrachten uit. TransEquity Network heeft sinds november 2019 een belang in Strict.

www.strict.nl

Vanquish Yachts

Vanquish Yachts is een Nederlandse fabrikant van volledig handgemaakte, aanpasbare luxe sportjachten. Het is in 2013 opgericht en gevestigd in Steenwijk (NL). Met de aluminium romp en sterke motoren krijgen de boten een ‘sports car-like driving experience’, met een snelle acceleratie, goede wendbaarheid en hoge topsnelheid. TransEquity Network heeft sinds februari 2018 een belang in Vanquish Yachts.

www.vanquish-yachts.com

Heart Medical Europe

Heart Medical Europe is actief als distributeur voor producten op het gebied van interventionele cardiologie, interventionele radiologie en cardio-thoracale chirurgie voor pasgeborenen en jonge kinderen (gebruiks- en verbruiksartikelen) in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Kenmerkend voor het bedrijf en voor haar beleid zijn de innovatieve producten die wereldwijd worden ontwikkeld en geproduceerd door zorgvuldig geselecteerde toeleveranciers. TransEquity Network heeft sinds januari 2018 een belang in Heart Medical Europe.

www.heartmedical.nl

Technolyt

Technolyt richt zich op de import en distributie van producten op het gebied van outdoor, sport en optiek. Het bedrijf is een allround en exclusief merkenhuis met een groot aantal A-merken uit vele landen welke allemaal staan voor functionaliteit, innovatie en trendy zijn. TransEquity Network heeft sinds november 2017 een belang in Technolyt.

www.technolyt.nl

Technautic

Technautic is een importeur en distributeur van technisch-nautische producten. De onderneming richt zich volledig op de watersportmarkt en scheepswerven en biedt een ruim assortiment nautische producten: van technische accessoires tot stylische producten die het leven op een boot veraangenamen. TransEquity Network heeft sinds november 2017 een belang in Technautic.

www.technautic.nl

Technex

Technex is een toonaangevende leverancier van specialistische meetinstrumenten voor industrie en laboratoria. De innovatieve oplossingen dragen bij aan de optimalisatie van, en kwaliteitsverbetering in, bedrijfsprocessen. Als een sterke lokale partner worden complete oplossingen aangeboden met technische ondersteuning en aftersales op hetzelfde niveau als dat van de internationale fabrikanten. TransEquity Network heeft sinds november 2017 een belang in Technex.

www.technex.nl

Interiors Group

Interiors Group is een combinatie van Keijsers Interiors en De Projectgroep. Keijsers Interiors is een interieurbouwer gevestigd in Venray en heeft een eigen productielocatie in Polen. De onderneming levert hoge kwaliteit en maatwerk meubilair voor winkels en bedrijfsmatige gebouwen. De gebieden waar de onderneming zich met name op richt zijn: Kantoren, Musea, Winkels en Zorg. De Projectgroep is een projectinrichter die als doel heeft om de opdrachtgevers volledig ‘te ontzorgen’ wat betreft de inrichting van ruimtes. De onderneming adviseert, ontwerpt, levert en plaatst. Zij coördineert de projecten met alle betrokken disciplines, van schilders tot elektriciens en installateurs. TransEquity Network heeft sinds juli 2017 een belang in de Interiors Group.

www.keijsersinteriors.com & www.deprojectgroep.nl

Bredemeijer

Bredemeijer Group is een aanbieder van hoge kwaliteit en onderscheidende non food consumentenproducten in de Noord-West Europese Markt. Het bedrijf kent een lange historie en bestaat uit de merken: Bredemeijer (sinds 1914) met producten voor koffie en thee; Zilverstad (sinds 1875) met zilver en RVS producten voor home decoration, kinderen en B2B en Leopold Vienna ( sinds 1985) met producten voor thee/koffie, bar/wijn en outdoor. TransEquity Network heeft sinds augustus 2012 een belang in Bredemeijer Group.

www.bredemeijergroup.com

Omni Channel Group

Omni Channel Group richt zich op de verkoop van consumentenproducten via TV, internet en retail in de Benelux en Skandinavië. Zij doet dit onder meer met Tommy Teleshopping, JML en TeleToys. TEN Management BV heeft sinds 2008 een belang in de Omni Channel Group.

www.omnichannelgroup.com