+31 (0)73 614 5937 info@transequity.nl

Track Record

Sectorervaring

Het team van TransEquity Network is betrokken (geweest) bij een groot aantal bedrijven en heeft ervaring in onder meer de volgende sectoren:

Automotive

Bouwtoelevering

Voedingsmiddelen

Maakindustrie

Grafische industrie

High Tech industrie

Medische apparatuur en artikelen

Mode & textiel

Consumentenproducten

Bloemen en planten

Meubelsector & woninginrichting

Retail & thuiswinkelen

Dienstverlening

Horeca & Toerisme

ICT

Deelnemingen

Onderstaand treft u een overzicht van actuele deelnemingen van TransEquity Network:

Vanquish Yachts

Vanquish Yachts is een Nederlandse fabrikant van volledig handgemaakte, aanpasbare luxe sportjachten. Het is in 2013 opgericht en gevestigd in Steenwijk (NL). Met de aluminium romp en sterke motoren krijgen de boten een ‘sports car-like driving experience’, met een snelle acceleratie, goede wendbaarheid en hoge topsnelheid. TransEquity Network heeft sinds februari 2018 een belang in Vanquish Yachts.

www.vanquish-yachts.com

Medical Partners International

Opgericht in 1981 en bestaande uit Heart Medical Europe BV en Cordial Medical Europe BV. Heart Medical Europe is actief als distributeur van cardiologische producten specifiek voor pasgeborenen en jonge kinderen (gebruiks- en verbruiksartikelen) in Europa, het
Midden-Oosten en Noord-Afrika. Cordial Medical Europe is actief als distributeur van oog- en oorscreeningproducten specifiek voor pasgeborenen en jonge kinderen in de Benelux. TransEquity Network heeft sinds januari 2018 een belang in Medical Partners International.

www.heartmedical.nl & www.cordialmedical.nl

Way Group

Way Group houdt zich bezig met het importeren en distribueren van technisch hoogwaardige producten. Het bedrijf bestaat uit drie businessunits die zich richten op specialistische meetinstrumenten, technisch-nautische producten en producten voor consumenten op het gebied van outdoor, sport en optiek. TransEquity Network heeft sinds november 2017 een belang in Way Group.

www.waygroup.nl

Keijsers Interiors

Keijsers Interiors is een interieurbouwer gevestigd in Venray en heeft een eigen productielocatie in Polen. De onderneming levert hoge kwaliteit en maatwerk meubilair voor winkels en bedrijfsmatige gebouwen. De gebieden waar de onderneming zich met name op richt zijn: Kantoren, Musea, Winkels en Zorg. TransEquity Network heeft sinds juli 2017 een belang in Keijsers Interiors.

www.keijsersinteriors.com

Unipak

Unipak, opgericht in 1960 en gevestigd te Steenbergen, is een producent van kunststofverpakkingen voor de voedingsmiddelenindustrie. Unipak verkoopt aan klanten zoals banketbakkerijen, vers fruit-, groente- en salade-producenten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. TransEquity Network heeft sinds mei 2016 een belang in Unipak.

www.unipak.nl

Bredemeijer

Bredemeijer Group is een aanbieder van hoge kwaliteit en onderscheidende non food consumentenproducten in de Noord-West Europese Markt. Het bedrijf kent een lange historie en bestaat uit de merken: Bredemeijer (sinds 1914) met producten voor koffie en thee; Zilverstad (sinds 1875) met zilver en RVS producten voor home decoration, kinderen en B2B en Leopold Vienna ( sinds 1985) met producten voor thee/koffie, bar/wijn en outdoor. TransEquity Network heeft sinds augustus 2012 een belang in Bredemeijer Group.

www.bredemeijergroup.com

Omni Channel Group

Omni Channel Group richt zich op de verkoop van consumentenproducten via TV, internet en retail in de Benelux en Skandinavië. Zij doet dit onder meer met Tommy Teleshopping, JML en TeleToys. TEN Management BV heeft sinds 2008 een belang in de Omni Channel Group.

www.omnichannelgroup.com