+31 (0)73 614 5937 info@transequity.nl

Team

Het team van TransEquity Network bestaat uit het Fondsmanagement en Associate Partners. De leden van het Fondsmanagement beschikken stuk voor stuk over ruime ervaring in het bedrijfsleven, de partners als ondernemer bij MKB-bedrijven of als directie-/managementlid. De Associate Partners zijn ondernemers met investeringservaring. Zij ondersteunen TransEquity Network in de acquisitie, leveren sectorkennis en kunnen (tijdelijk) een management- of adviesrol vervullen bij een deelneming.

Jurgen van Olphen

Jurgen van Olphen

Managing Partner

Heeft een achtergrond als ondernemer en directeur van diverse bedrijven. In 2002 nam Jurgen het initiatief TransEquity Network op te richten. Hij is als managing partner verantwoordelijk voor acquisitie en verkoop van deelnemingen, aansturing van verander-processen en is klankbord voor de directies van deelnemingen.

j.vanolphen@transequity.nl

Albert Bos

Albert Bos

Managing Partner

Startte na zijn studie Accountancy aan de HEAO en de Vrije Universiteit Amsterdam zijn loopbaan bij een accountantskantoor en werkte vervolgens als financieel manager in het bedrijfsleven. Sinds 2005 werkt Albert voor TransEquity Network. Hij is als managing partner primair verantwoordelijk voor het financieel management en operationele vraagstukken bij TransEquity Network en deelnemingen.

a.bos@transequity.nl

Hans Schmitz

Hans Schmitz

Investment Director

Hans is opgeleid als bedrijfseconoom, en heeft diverse financiële functies ingevuld bij banken en een grote accountantsorganisatie. Brede advieservaring opgedaan in vele trajecten binnen MKB / familieondernemingen, met een nadruk op bedrijfsfinanciering, waarde creatie / bedrijfsoverdracht en strategie. Binnen TransEquity Network is zijn rol onder meer gericht op acquisitie van deelnemingen, realiseren van groeitrajecten en klankbord voor directies van deelnemingen.

h.schmitz@transequity.nl

Jenneke van Lier

Jenneke van Lier

Legal Counsel

Werkte na haar rechtenstudie als bedrijfsjuriste bij verschillende bedrijven. In 2008 is zij bij TransEquity Network in dienst gekomen. Zij ondersteunt de processen binnen TransEquity Network en geeft juridische support aan deelnemingen.

j.vanlier@transequity.nl

Marjolein Pothof

Marjolein Pothof

Administrateur

Deed als medewerkster bedrijfsadministratie financiële ervaring op bij diverse bedrijven. Sinds maart 2015 is Marjolein werkzaam bij TransEquity Network als administrateur.

m.pothof@transequity.nl

Elmar Monfrooij

Elmar Monfrooij

Business Analyst

Heeft in juni 2017 zijn Master of Science in Finance and Investments behaald aan de Rotterdam School of Management. Hij werkt per september 2017 als business analist bij TransEquity Network.

e.monfrooij@transequity.nl

 

John van den Hout

John van den Hout

Associate Partner

John is na een lange internationale carrière als directeur en ondernemer in de meubelindustrie en woninginrichtingssector, nu actief als investeerder en interim manager. Werkt sinds 2011 samen met TransEquity Network.

Alfred Breggeman

Alfred Breggeman

Associate Partner

Alfred heeft ruime ervaring als ondernemer en hands-on investeerder, onder meer in het verzekeringswezen, online business en diverse andere bedrijven/sectoren. Hij werkt sinds 2002 samen met TransEquity Network.

Tjeu van Roij

Tjeu van Roij

Associate Partner

Tjeu heeft ruime ervaring als ondernemer en investeerder in een familiebedrijf, bij technische handelsondernemingen en productiebedrijven. Sinds 2014 is hij CEO van Elcee Group, een gezamenlijke deelneming.

Paul Vervoort

Paul Vervoort

Associate Partner

Paul is specialist in waardecreatie bij bedrijven, met ervaring als consultant, programma manager en investeerder. Sinds 2016 ondersteunt hij de deelnemingen van TransEquity Network bij het vormgeven en uitvoeren van hun business plannen en verbeterprogramma’s.

Rob Lips

Rob Lips

Associate Partner

Rob heeft zijn ervaring opgedaan in de medische industrie en als ondernemende partner van bedrijven in deze sector. Sinds 2014 betrokken bij TransEquity Network en haar deelnemingen.

Allen Pheiffer

Allen Pheiffer

Associate Partner

Allen is een door de wol geverfde CFO en investeerder in onder meer ICT, Fashion en retail. Tevens investment director bij Heligan Capital Partners in Engeland, een investeringspartner van TransEquity Network