De mensen achter TransEquity Network

Jurgen van Olphen

Jurgen van Olphen

Managing Partner

Heeft een achtergrond als ondernemer en directeur van diverse bedrijven. In 2002 nam Jurgen het initiatief TransEquity Network op te richten. Hij is als managing partner verantwoordelijk voor acquisitie en verkoop van deelnemingen, aansturing van verander-processen en is klankbord voor de directies van deelnemingen.

Albert Bos

Albert Bos

Managing partner

Startte na zijn studie Accountancy aan de HEAO en de Vrije Universiteit Amsterdam zijn loopbaan bij een accountantskantoor en werkte vervolgens als financieel manager in het bedrijfsleven. Sinds 2005 werkt Albert voor TransEquity Network. Hij is als managing partner primair verantwoordelijk voor het financieel management en operationele vraagstukken bij TransEquity Network en deelnemingen.

Jenneke van Lier

Jenneke van Lier

Legal Counsel

Werkte na haar rechtenstudie als bedrijfsjuriste bij verschillende bedrijven. In 2008 is zij bij TransEquity Network in dienst gekomen. Zij ondersteunt de processen binnen TransEquity Network en geeft juridische support aan deelnemingen.

Michiel Geurts

Michiel Geurts

Partner & Investment Director

Michiel is afgestudeerd als econoom aan de Universiteit van Tilburg. Hij heeft ruim tien jaar werkervaring als bankier voor het MKB en Corporate Clients en (senior) manager binnen de M&A praktijk van één van de ‘Big Four’. Binnen TransEquity Network is zijn rol onder meer gericht op de acquisitie van deelnemingen en deze te laten doorgroeien door middel van ‘buy&build’.

Britt van der Velden

Britt van der Velden

Investment Manager

Britt heeft na het afronden van haar HBO accountancy gewerkt als financieel consultant voor diverse organisaties, voornamelijk in de rol van Business Controller. In 2022 is zij gestart bij TransEquity Network. Zij zal gaan ondersteunen met het financieel management en operationele vraagstukken bij TransEquity Network en deelnemingen.

Elmar Monfrooij

Elmar Monfrooij

Investment Manager

Heeft in juni 2017 zijn Master of Science in Finance and Investments behaald aan de Rotterdam School of Management. Hij werkt per september 2017 als Investment Manager bij TransEquity Network.

Thomas van Elmpt

Thomas van Elmpt

Associate

Thomas heeft in november 2022 zijn Master of Science in Financial Economics behaald aan de Rotterdam School of Economics. Hij werkt sinds januari 2021 als Associate bij TransEquity Network.

Marjolein de Haas

Marjolein de Haas

Investment Director

Marjolein deed na haar studie Recht & Bedrijfsmanagement aan de Universiteit van Tilburg, ruim 15 jaar werkervaring op in de vakgebieden financiering, strategie en transformatie bij verschillende bedrijven. Sinds 2023 maakt zij onderdeel uit van het team van TransEquity Network. Zij richt zich op waarde creatie van de deelnemingen door ondersteuning bij groei, verander- & verbetertrajecten.

Rob Hendriks

Rob Hendriks

Associate Partner

Rob heeft meer dan 30 jaar ervaring als advocaat en partner bij verschillende (internationale) advocatenkantoren. Hij is nu werkzaam bij Simmons & Simmons Advocaten in Amsterdam. Rob is gespecialiseerd op het gebied van private equity, herstructurering en M&A en is als advocaat regelmatig betrokken bij grote (inter-)nationale transacties.

Tjeu van Roij

Tjeu van Roij

Associate Partner

Tjeu heeft ruime ervaring als ondernemer en investeerder in een familiebedrijf, bij technische handelsondernemingen en productiebedrijven. Tjeu is M&A director van Elcee Group, een voormalige TEN deelneming. Daarnaast is Tjeu actief als investeerder in diverse bedrijven in Nederland en België.